MIJO CON VERDURAS Y SALSA BECHAMEL (Sin lactosa) CON CURRY Y JENGIBRE – MILLET WITH VEGETABLES AND BECHAMEL SAUCE (Lactose free) WITH CURRY AND GINGER

MIJO CON VERDURAS Y SALSA BECHAMEL (Sin lactosa) CON CURRY Y JENGIBRE – MILLET WITH VEGETABLES AND BECHAMEL SAUCE (Lactose free) WITH CURRY AND GINGER

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INGREDIENTES – INGREDIENTS
Media taza de Mijo Half a cup of Millet
Una taza de Agua A cup of Water
Brócoli Broccoli
4 Champiñones 4 Mushroom
1 Calabacín 1 Zucchini

SALSA BECHAMEL (Sin lactosa) – BECHAMEL SAUCE (Lactose free)
500 ml Leche de coco 17,6 us fl oz Coconut milk.
3 cucharaditas Aceite 3 tablespoon of Olive oil
2 cucharadas soperas Harina 2 spoonfuls of soft white Flour
Sal, curry y jengibre Salt, curry and ginger

Para la bechamel de leche de coco; En una taza colocamos la harina y un poco de leche de coco para disolverla.
En un cazo colocamos la leche de coco y el aceite y ponemos a hervir. Añadimos poco a poco la taza de la harina sin parar de mover y ponemos a fuego medio
Añadimos la sal, el curry y el jengibre y sin parar de mover y sin que se queme cocinamos durante unos cinco minutos.

Lavamos el mijo y tostamos en una sartén. Lo cocemos en una cazuela tapada con el agua.
Cocinamos las verduras al vapor.

Colocamos en una fuente el mijo, las verduras y la salsa bechamel.

Introducimos en el horno a gratinar.

For the bechamel sauce of coconut milk; In a bowl place the flour and a little coconut milk to dissolve it.
In a saucepan put the coconut milk and oil and put to boil. Gradually add the cup of the flour without stop moving and put on medium heat.
Add salt, curry and ginger without stirring continuously and without burning cook for about five minutes.

Wash millet and roast it in a pan. We cook in a covered pot with water.
Steam vegetables.

Place the millet, the vegetables and the bechamel sauce in a bowl.

Place in the oven under the grill for a few minutes.

2 Respuestas a “MIJO CON VERDURAS Y SALSA BECHAMEL (Sin lactosa) CON CURRY Y JENGIBRE – MILLET WITH VEGETABLES AND BECHAMEL SAUCE (Lactose free) WITH CURRY AND GINGER

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